Algemene Voorwaarden

Voordat je een bestelling plaatst is het belangrijk de algemene voorwaarden door te nemen. Uiteraard niet het leukste klusje maar het voorkomt dat je voor verrassingen komt te staan.

Op het moment dat je de bestelling daadwerkelijk plaatst ga je akkoord met deze voorwaarden. Je gaat dan een wettelijke overeenkomst aan met daaraan gekoppeld een betalingsplicht.

 • Sommige artikelen in mijn shop worden speciaal (on demand) voor jou besteld. Dit staat duidelijk omschreven bij het betreffende item. Deze producten kunnen niet geruild of geretourneerd kunnen worden.
 • Op het moment dat je besteld ga ik ervan uit dat je producten verzonden mogen worden. Mocht je toch bedenkingen hebben? Geef dit dan meteen door per email. Zo zorgen we er samen voor dat je producten niet al verzonden zijn. Bestellingen worden in principe meteen verwerkt en z.s.m. verzonden.
 • Verzenden is op eigen risico dat wil zeggen dat TRNDShomestyle niet aansprakelijk kan worden gesteld mocht je pakketje onverhoopt niet arriveren, stuk kan gaan of kwijt raken bij de transporteur of door derden. Uiteraard zijn dit soort situaties erg naar. Neem daarom altijd even contact met me op via mail of contact formulier. Dan kijk ik hoe ik je verder kan helpen. info@trndshomestyle.nl
 • Ik verzend jouw items via PostNL tegen de gangbare pakkettarieven en afmetingen binnen Nederland. 100x50x50 €7.25. Afwijkende maten zullen anderen kosten met zich meebrengen. Tevens is het mogelijk binnen de Eu te versturen. Ook hiervoor gelden andere tarieven.
 • De op mijn shop vermelde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. m.u.v. een aantal items. Dit staat duidelijk vermeld indien van toepassing.
 • Afhalen kan maar uitsluitend op een van te voren afgesproken moment. Na je bestelling neem ik hierover contact met je op.
 • Het kan natuurlijk voorkomen dat je items niet geheel voldoen aan je verwachting. Je mag je item(s) dan binnen 14 dagen aan mij retourneren. Uiteraard ongeschonden en in de originele verpakking. De retourkosten zijn voor jou als koper. Zodra het artikel in goede orde is ontvangen wordt het aankoop bedrag excl. initiële verzendkosten aan je terug gestort. Meld je retour per mail o.v.v. je ordernummer en je aankoopgegevens. Zorg dat je verstuurd met track and trace en bewaar je bewijs totdat de retournering door mij is verwerkt. Je bestelbedrag excl. verzendkosten wordt z.s.m. teruggestort.
 • De meeste producten worden door mij persoonlijk voor je uitgezocht. Toch kan het voorkomen dat de door mij getoonde afbeeldingen iets afwijken in kleur en maat. Dit soort kleine afwijkingen zijn geen reden tot kosteloos retourneren.
 • Datzelfde geldt voor handgemaakte artikelen. Ook deze kunnen onderling van vorm en kleur verschillen.
 • Mocht je onverhoopt een item ontvangen dat defect is. Meld dit dan meteen per mail. Zorg ervoor dat je duidelijke foto’s meestuurt. Mocht duidelijk blijken dat het defect ontstaan is zonder inmenging van jouzelf, bezorger of derden dan zorg ik ervoor dat je een nieuw item krijgt toegestuurd. Mocht e.e.a. niet meer voorradig zijn dan krijg je je geld teruggestort incl. verzendkosten. NB: het defect mag geen gevolg zijn van onzorgvuldige bezorging of onjuist gebruik door jouzelf of derden.
 • Product- en prijswijzigingen zijn altijd onder voorbehoud.
 • TRNDShomestyle is niet aansprakelijk voor fouten gemaakt door de koper. Hieruit voortvloeiende kosten en lasten zijn voor de koper.

© 2024 TRNDS Homestyle | Website door Linqq.nl

iDEALPostNL