Retouren

Het kan natuurlijk gebeuren dat het door jou gekochte item niet aan jouw wensen voldoet. Je hebt dan 14 dagen de tijd om het product te retourneren.

Je retour kan worden aangeboden via mail info@trndshomestyle.nl. Zorg ervoor dat je de volgende gegevens per mail doorgeeft:

Volledige naam

Ordernummer

Product

Reden van retour

Ik stuur je vervolgens een bevestiging met verdere instructies en retouradres. De kosten van een retourzending zijn voor de afzender. Jouw aankoopbedrag zal, zodra e.e.a. in goede orde ontvangen is, aan je worden terug gestort. Uiteraard mag je product geen gebruikssporen bevatten, beschadigd of niet compleet zijn. In dat geval wordt je retour niet in behandeling genomen.

De verantwoordelijkheid voor het retour zenden ligt bij jou. Daarbij is het handig je retourzendingen te voorzien van een track & trace code. Bewaar je verzendbewijs tot dat de verwerking van je retourzending is bevestigd.

Als je retourzending is verwerkt ontvang je een bevestiging per e-mail. Het bedrag zal binnen enkele dagen terugbetaald worden op de rekening van je oorspronkelijke betalingsmethode. Houdt er rekening mee dat we het bedrag alleen kunnen terugbetalen op de rekening waar de oorspronkelijke betaling vandaan is gekomen.

© 2024 TRNDS Homestyle | Website door Linqq.nl

iDEALPostNL